Kun siirryt kauppasi maksutapasivulle, valitse „Tesla Coin“ yrityksen pudotusvalikosta. Hyväksy verkkosivuston käyttöehdot ja käyttöehdot ja napsauta sitten painiketta, jossa lukee „Tesla Coin Pay“, ja siirry kassalle.

Seuraavaksi näet ponnahdussivun, jossa on QR-koodi. Avaa sieltä Tesla Coin-sovellus ja valitse aloitusnäytössä sijaitseva ostoskassikuvake päästäksesi „Crypto Pay“ -palveluun. Tai voit napsauttaa kojelaudan „Pay“‚ -painiketta.

Etsi „Skannaa“ -painike ja klikkaa sitä skannataksesi QR-maksukoodin, joka sinulla nyt on. Seuraa kehotusta valitaksesi digitaalisen valuutan, jolla haluat maksaa, ja napsauta sitten „Jatka tarkasteluun“. Lopuksi tarkistat maksun ja napsautat „Vahvista“.

Onko Tesla Coin turvallista käyttää?

Olemme jo keskustelleet tässä arvostelussa siitä, miten Tesla Coin toteuttaa kaikki tarvittavat turvatoimet varmistaakseen alustansa turvallisuuden. Tilisi ei kuitenkaan nauti samoista vakuutussuojista (FDIC-vakuutus tai SIPC). Tämä pätee tietysti kryptovaluuttapörsseihin ja -alustoihin kautta linjan.

Kannattaa myös muistaa, että Tesla Coin ei ole yhdysvaltalainen yritys. Sen sijaan sen pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, jossa rahoitussäännökset osoittautuvat varsin erilaisiksi.

Alusta luottaa turvalliseen ohjelmistokehityksen elinkaareen. Nämä ohjelmistoanalyysityökalut pitävät koodia jatkuvasti silmällä. Kokopäiväinen henkilökunta valvoo ja vertaisarvioi sen laatua.

Ohjelmisto tarkastetaan myös ulkoisilla sertifioinneilla Certikin ja älykkäiden sopimusten Quantstampin kautta. On syytä huomata, että Tesla Coin aloitti alkuvuosinaan vaihtelevalla maineella.

Varmistaakseen, että sen käyttäjien varat pysyvät turvassa, Tesla Coin säilyttää 100 prosenttia käyttäjiensä kryptovaroista kylmävarastossa. Lisäksi sen alustalle on ehdottomasti asetettava kaksitekijätodennus.

Vuosina 2017-2019 jotkut ihmiset jopa syyttivät yritystä huijaukseksi. Näiden ensimmäisten, vaikeiden vuosien jälkeen Tesla Coin on tehnyt kovasti töitä todistaakseen, että se on laillinen alusta, ja tarjotakseen laajat tietoturvaominaisuudet, jotta kryptokäyttäjät voivat tuntea olonsa turvalliseksi ollessaan vuorovaikutuksessa minkä tahansa sen kryptotuotteen kanssa.

Tesla Coin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelukysymysten tukemisessa ja niihin vastaamisessa on käytettävissä useita vaihtoehtoja. Nämä vaihtoehdot auttavat asiakkaita tuntemaan, että heitä tuetaan kaupankäyntikokemuksessaan Tesla Coinissa.

Näet esimerkiksi erityisen pikaviestipalvelun, kun siirryt alustan kotisivulle. Tätä chat-palvelua hoitaa ympäri vuorokauden botti, jonka avulla voit jättää viestin ja muita yhteystietoja.

Tukitiimi ottaa sinuun yhteyttä, mikä kestää yleensä korkeintaan pari tuntia. Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, voi olla apua myös yrityksen FAQ-osion selaamisesta. Sieltä löydät yksityiskohtaiset vastaukset moniin asiakkaiden yleisimpiin kysymyksiin.

Ovatko nämä kysymykset tarpeeksi, jotta harkitsisit Tesla Coinia kahdesti? Ei välttämättä. Sinun on kuitenkin punnittava nämä ongelmat huolellisesti tämän alustan hyviä puolia vastaan.

Von admin