Ethereum on parhaiten menestyvä salaus, jota Bitcoin ja XRP seuraavat toistaiseksi tänä vuonna: Forbes-analyytikko

Ava Traden ja Forbesin pääanalyytikon mukaan Ethereum on tänä vuonna ylittänyt Bitcoinin hintakehityksessä yli kaksi kertaa, jättäen myös XRP: n taakseen

  • Ethereum näyttää tietä, BTC ja XRP ovat takana
  • ETH-ketjun perustekijät osuivat uusiin ATH: iin

Naeva Aslam, Ava Traden päämarkkina-analyytikko, joka julkaisee myös aineistonsa Crypto Profit Forbesissa, uskoo, että Ethereum on tämän vaikean vuoden aikana pärjännyt paremmin kuin Bitcoin ja XRP (puhumalla kolmesta ensimmäisestä valuutasta, joita markkinoilla ei ole USD).

Ethereum näyttää tietä, BTC ja XRP ovat takana

Aslamin julkaisemien tietojen mukaan Ethereum on osoittanut hämmästyttävän 206 prosentin nousun YTD: ssä.

Bitcoin on noussut 82 prosenttia (Bitcoin on kuitenkin noussut 300 prosenttia maaliskuun romahduksen jälkeen Anthony Pomplianon mukaan), ja neljänneksi suurin valuutta, XRP, on edennyt 30 prosenttia edellisestä vuodesta.

Yhteisö toivoo, että Ethereum käynnistää kauan odotetun Ethereum 2.0 -päivityksen, joka on ratkaiseva verkon kannalta, ja muun muassa muuttaisi ETH-kaivostoiminnan työn todistamisesta (PoS) konsensuksen todistamiseen (PoS) algoritmi.

Lehdistöaikana toiseksi suurin kryptovaluutta, ETH, käy kauppaa CoinMarketCapin mukaan 393,47 dollarilla. Aiemmin tänä vuonna ETH ylitti 400 dollarin tason useita kertoja, mutta palasi myöhemmin.

Aiheeseen liittyvät Ethereumin ikuisen vaihtovolyymin kaatumiset, kun ylin Altcoin jatkuu Bitcoinin takana
Liittyvät
Ethereumin jatkuva vaihtovolyymi kaatuu, kun ylin Altcoin jatkaa jäljessä Bitcoinin takana

Samaan aikaan analyysitoimittaja Glassnode on raportoinut, että useat ETH-ketjutiedot ovat osoittaneet pienimuotoisten yksityissijoittajien saapuvan Ethereumiin.

Viimeaikaisten twiittien mukaan yli 0,01 kolikkoa säilyttävien ETH-lompakoiden määrä on noussut uuteen kaikkien aikojen ennätykseen 10266 661.

Toinen ATH on kirjattu ETH-lompakoilla, joissa on yli 0,1 kolikkoa: 3567767.

Myös ETH-siirtojen (yhden päivän MA) määrä on noussut viimeisten 24 tunnin aikana ja saavuttanut 43 367 125. Se on 12,1 prosentin nousu tämän mittarin edellisestä arvosta.

Von admin